RVC Logo
Bel mij terug
info@rvcrijschool.nl
  06-54787741 / 06-24897605

Bel mij terug

Naam:
Telefoonnummer:
Dag en tijd:
06 54787741 / 06 24897605
Slider image 1

Theoriecursus

Het theorie examen is ingrijpend vernieuwd en het is er zeker niet makkelijker op geworden. Hierdoor is het volgen van een theoriecursus onmisbaar. Geen enkel boek of CD bevat voldoende leerstof om vlekkeloos door het examen te gaan. Wij bieden eigen oefenmateriaal aan, dus u heeft geen eigen theoriemateriaal aan te schaffen. Ook is er een mogelijkheid om toegang tot een online cursus te krijgen.

Hierbij de informatie over de ZoomLive theoriecursus.  Bij de ZoomLive theoriecursus mag iedereen inschrijven ongeacht uw woonplaats en/of rijschool. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van theoriecursussen, wordt onze cursus gegeven door een gekwalificeerde rijinstructeur. De ZoomLive is een complete cursus die alle examenonderwerpen behandelt zonder te haasten, zodat studenten de tijd hebben om alle informatie te verwerken.

Wanneer kan ik het theorie examen afleggen ?
Kandidaten die via ons een theorie-examen willen reserveren moeten ons een machtiging geven met hun DigiD. Om je rijschool te machtigen voor een bepaald examen moet je de categorie weten (zoals theorie-examen BTH-E), je DigiD en rijschoolnummer (55 86 A1) hebben.
Log in op mijn.cbr.nl met digi-d en volg de eenvoudige stappen. Vaak is de CBR website overbelast en kan het zijn dat je het steeds opnieuw moet proberen.
Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag.

Wat zijn de tarieven?
€135,00 inclusief examen

Hoe kan ik deelnemen?
Hiervoor hoeft u zich alleen maar in te schrijven op onze website. Om uw inschrijving te bevestigen nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Ook een bericht sturen via Whatsapp/sms is voldoende voor de reservering. U hoeft ook geen "machtiging" te geven (dus geen DigiD nodig) om de cursus te volgen. Ook al lest u bij een andere rijschool bent u welkom om bij ons de cursus te volgen.

Wat kan ik zelf doen ter voorbereiding van de cursus?
Wij raden u aan om de gratis app "Verjo Bordentrainer"/ "Gratis Theorie" te gebruiken voor de basis kennis. 

Wat zijn de huisregels tijdens de ZoomLive cursus?

  • Je mag deelnemen met je PC, tablet of telefoon.
  • We verwachten dat je je camera en microfoon aan houdt. 
  • Er is elke 1,5 uur een pauze om de lange dag draaglijk te houden.
  • Tijdens de cursus ben je vrij om vragen te stellen en deel te nemen aan vragen van andere studenten.
  • Indien de verbinding van jouw apparaat wegvalt tijdens de cursus, bel je gerust de rijinstructeur. Schrijf het telefoonnummer dus aan het begin van de sessie ergens op. Je mag deelnemen met je PC, tablet of telefoon.